07.08.2024.

12:32

Foto: facebook

Hronika

Podleteo pod traktor, ostao na mestu mrtav! Ovo je bajker koji je izgubio život u nesreći kod Bogatića (FOTO)

U Badovincima, mestu gde je živeo i u kojem su ga svi poznavali zavladali su neverica, tuga i žalost zbog još jednog izgubljenog mladog života.

Mladić je sinoć oko 18 časova motociklom u punoj brzini direktno udario u traktorsku prikolicu na putu Bogatić - Badovinci, nedaleko od seoskog groblja u Klenju. Od zadobijenih povreda preminuo je na mestu nesreće. 

- Verovatno je glavom udario u prikolicu koja je imala stranice. Bio je živ neposredno posle sudara, ležao je bez svesti na boku oko metar daleko od motora i iskašljavao je krv. Imao ja kacigu na glavi, video sam da je pukla, a na motoru je oštećen samo prednji deo - rekao je očevidac nezgode.

Informer

Strašan prizor uznemirio je vozače koji su se zaustavili na mestu nesreće, a koje je samo nekoliko minuta ranije obišao. 

Vozač traktora je, po pričama očevidaca, već bio skrenuo u dvorište a da nije bio svestan da je u zadnji deo prikolice udario motocikl i da je vozač nastradao. 

- Obavestili smo policiju koja je ubrzo stigla, kao i ekipa hitne pomoći. Mladića su uneli u sanitet, a kasnije smo čuli da reanimacijom nisu uspeli da ga spasu jer je u međuvremenu preminuo - naveo je očevidac tragedije.

Uviđaj su obavili pripadnici policije i dežurni javni tužilac koji je naredio obdukciju tela nastradalog mladića. Motocikl i traktor sa prikolicom će biti veštačeni, a daljom istragom biće utvrđeni uzroci nezgode.

Informer

 

Nikolin profil na Fejsbuku prepun je fotografija i snimaka motora koji su bili njegova velika ljubav. Tužne reči oproštaja uputili su upravo zaljubljenici u motocikle koji su kao i on iznad svega voleli zvuk motora. 

- Nije ti se Nidžo posrećilo da traje, da uzivaš i dočekaš starost, da gledaš mlade vozače dok zuje okolo kao što sam ja uvek uživao dok sam gledao tebe i tvoje drugare...- napisao je jedan Nikolin prijatelj.