07.08.2024.

13:16

Foto: Printscreen You Tube

Hronika

Mlada policajka ispalila sebi hitac u glavu! Ljubavni problemi bili motiv?

Kako piše "Oslobođenje", reč je o mladoj policajki A. M. koja je bila izdanak poslednje generacije kadeta. Bila je zaposlena u policiji oko godinu dana.

Prema njihovim nezvaničnim saznanjima, ona je sinoć radila noćnu smenu. Rano jutros je otišla na Železničku stanicu, a prethodno je najavila da će se ubiti:

"Njene kolege su odmah stigle na stanicu i satima je molile i pokušavale da odgovore od suicida. Nažalost, svi njihovi napori nisu pomogli te je policajka ispalila sebi hitac u glavu. Navodno je imala ljubavnih problema."

Tim povodom oglasio se kantonalni ministar unutrašnjih poslova Admir Katica koji je saopštio je da je njemu lično ovo bio jedan od najtežih dana od kada je na toj funkciji. On je rekao i da je ovo veoma težak dan za MUP Kantona Sarajevo.

 - Vest da je naša policijska službenica počinila samoubistvo me veoma potresla i duboko saosećam sa boli koji osećaju njeni najbliži. Jedan život danas je zauvek ugašen. Molim sve pripadnike medija i javnost generalno da se prema ovom slučaju odnose sa dužnom pažnjom, posebno vodeći računa o emocijama porodice, prijatelja, ali i radnih kolega naše policijske službenice - naveo je Katica.

- Ali, nijedno objašnjenje neće ublažiti bol i gubitak koji sada osećaju oni koji su ostali iza naše policijske službenice. Naše misli su sa njima.