07.08.2024.

14:35

Foto: Foto: Društvene mreže

Hronika

Samo dva čoveka znaju istinu o maloj Danki! Deda:"Ja sam počeo da verujem, da se nadam, da je Danka ipak negde i da je živa"!

Meštani se i dalje suočavaju s bolom i nevericom zbog tragičnog događaja koji je potresao celu zajednicu, a sve zanima samo gde je mala Danka.

Naime, nakon izjave Milana Ilića, Dankinog dede, da sve više veruje da je njegova unuka živa, te da je video poruku na društvenim mrežama da je u Diseldorfu, oglasio se za medije Rade Dragijević, otac uhapšenog Dejana Dragijevića.

Informer

 

- Nemam ideju kako će da se završi sve ovo. Pravu istinu znaju sin i njegov kolega - rekao je Rade na početku razgovora, pa dodao da Dejan insistira da mu otac dođe u posetu:

- Poslao mi je pismo, u kom navodi da imam dozvolu da ga posetim petkom. Međutim, moram da idem u Više tužilaštvo po dozvolu. Ja ipak nisam siguran da ću moći da ga posetim, zato što su naša kola i dalje u policiji, a ja nemam pare da plaćam prevoz do zatvora u Zaječaru.

Podsećamo, Dankin deda Milan Ilić za medije je izjavio da je razočaran u sve i da sve više veruje da mu je unuka živa.

- Razočarani smo svi veoma. Ne znamo šta da mislimo, sumnjamo u sve što nam je dosad rečeno jer se ispostavlja s vremenom da dokaza nema. Ja sam počeo da verujem, odnosno, da se nadam, da je Danka ipak negde i da je živa. Daj bože da su je predali nekome, a ne ubili. Ono što je u nama probudilo dodatnu sumnju u to je objava koja se pojavila na profilu koji je navodno od Radoslava Dragijevića, Dejanovog oca, a napisao je da je moja unuka u Diseldorfu u Nemačkoj - rekao je tada on za Telegraf i dodao da nadležni redovno obaveštavaju Miloša Ilića i Ivanu Ilić o tome kako napreduje slučaj:

- Prvo su priznali da su je ubili, pa rekli da nisu. Dobili smo izveštaj da su u vreme nestanka bili kolima ispred kuće u Banjskom. A saznali sad da njihovi advokati tvrde da Ivana kobnog dana uopšte nije bila u Banjskom polju i da, samim tim, nije mogla da slika Danku, nego da je ona slika koju je snajka dala za medije nastala ko zna kad. Mislim sve je to strašno.