07.08.2024.

18:46

Foto: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE

Hronika

Osuđen Igor Milošević! Serijski silovatelj ponovo na robiji

- Miloševića je policija prošle godine, malo pošto je izašao iz zatvora u kom je proveo godine zbog silovanja, uhapsila ispred osnovne škole "Vladislav Ribnikar". Tada je u njegovom rancu pronađena droga - podseća izvor.

Iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva nam je potvrđeno da je okrivljeni Milošević 10. maja oglašen krivim.

- On je oglašenim krivim zbog neovlašćenog držanja opojnih droga, te je osuđen na zatvorsku kaznu od jedne godine i sedam meseci - rečeno je iz tužilaštva.

Informer

Inače, Igor Milošević je više od polovine života proveo u zatvoru. Na slobodi se našao u aprilu 2023. godine, ali je već u decembru te godine ponovo završio u kazamatu.

- On je višestruki povratnik u vršenju različitih krivičnih dela, koje čini od svoje 14. godine. On je 1992. napao devet žena, od kojih je četri silovao. Na slobodi se našao 2001, ali se nije "popravio", pa je nakon samo mesec dana silovao jednu ženu i počinio osam krađa. Tada je osuđen na 10 godina, ali je izašao nakon pet i po godina. Ubrzo je opet završio na robiji, 2007. godine pošto je silovao radnicu u beogradskom butiku i opljačka je - podseća izvor.

Podsetimo, nakon što je odslužio zatvorsku kaznu zbog silovanja, Milošević se našao na slobodi, što je uznemirilo građane koji su danima na društvene mreže kačili njegove fotografije i upozoravali sve, a naročito žene i devojke, o tome gde se on nalazi.

- Po izlasku iz zatvora, Milošević je tumarao ulicama Beograda. Ljudi su ga viđali na autobuskim stanicama i haustorima. U decembru prošle godine, danima je viđan ispred škole na Vračaru. Zabrinuti roditelji su ga tada slikalai i u objavama na društvenim mrežama upozoravali da čeprka po kontejneru i posmatra decu. Policija je tada reagovala i prilikom pretresa, u rancu koji je nosio, pronađena je marihuana, pa je uhapšen, a sada je i osuđen - podseća izvor za Kurir.