08.08.2024.

15:30

Foto: Shuterstock

Hronika

Akcija Novosadske policije! Zaplenjeni narkotici, pohapšeni dileri

Kako su saopštili iz PU Novi Sad, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkom Petrovcu uhapsili su Novosađanina V.C. (45) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

"Prilikom kontrole vozila kojim je osumnjičeni upravljao, pronađeno je ukupno 80 tableta ekstazija i 120 grama marihuane. Njemu je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu" piše u policijskom saopštenju.

Informer

Druga akcija sprovedena je u Bačkoj Palanci, gde je uhapšeno troje osumnjičenih.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci uhapsili su D.M. (24), M.V (23) i B.N. (23), sa područja ove opštine, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

"Pretresom stana u Obrovcu, koji osumnjičeni koriste, pronađeno je oko 40 grama amfetamina, marihuana i jedna vaga za precizno merenje. Osumnjičenima je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Novom Sadu" navodi se u saopštenju policije koje je prosleđeno medijima.