12.08.2024.

10:29

Foto: Informer

Hronika

Ubistvo u Pančevu: Nasmrt prebio supruga bivše žene!

Kako Informer nezvanično saznaje, tragedija se dogodila u četvrtak u večernjim satima u blizini dvorišta osumnjičenog G.S. a gde su bili njegova bivša supruga i njen sadašnji emotivni partner Makedonac. 

- G.S. se razveo sa ženom ima možda, više od godinu dana. Ona je tada otišla u Makedoniju i počela da živi sa B.P.  Tog kobnog dana došla je zajedno sa njim kod prijateljice koja živi u kući do njenog bivšeg supruga - kaže izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje: 

-G.S. je valjda video bivšu i njenog partnera. Došao je kod njih u dvorište i naravno da su se potukli. Pretpostavlja se da je G.S. u jednom trenutku udario B.P. i da je on pao i glavom udario u beton. Ubrzo potom je preminuo - objasnio je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima, obaveštena je hitna pomoć i policija koja je odmah uhapsila G.S.

- Njemu je nakon hapšenja, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. I u okviru tog vremena biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu - rekao je naš sagovornik.

Više javno tužilaštvo se u petak oglasilo saopštenjem u kojem se navodi da je: "Osumnjičeni G.S. uhapšen jer se tereti da je dana 8.8.2024. godine u večerenjim časovima u Vračev Gaju lišio života muškarca B.P." saopštilo je tužilaštvo.

Inače, nakon ubistva dežurni javni tužilac je zajedno sa policijom izvršio uviđaj mesta događaja.

Osumnjičeni će u Više javno tužilaštvo u Pančevu biti sproveden radi saslušanja.