14.08.2024.

08:10

Foto: Foto: Shutterstock, Facebook

Hronika

Tutinac nastradao u Nemačkoj: Samo se strovalio u jezero, telo izvukli spasioci sa osam metara dubine

Nesrećni Tutinac je boravio i radio poslednjih nekoliko godina u Nemačkoj, a kako njegov rođak kaže najverovatnije je Demir doživeo srčani udar u trenutku kada je pao u jezero.

- Demir nije bio dobar plivač, a kada je pao u vodu udario je glavom, što je možda doprinelo njegovoj patnji - rekao je rođak.

Hitna pomoć je odmah stigla na mesto nesreće, ali su spasioci uspeli da izvuku njegovo telo tek posle nekoliko sati, sa dubine od oko osam metara.

Informer

Porodica i prijatelji Tahirović u šoku su zbog ovog tragičnog događaja. Demir je bio poznat kao miran i pošten mladić, voljen i poštovan u svom rodnom kraju. Brojni prijatelji i rođaci opraštaju se od njega putem društvenih mreža, izražavajući duboko žaljenje zbog njegovog preranog odlaska.

- Bio je osoba koja je uvek bila spremna da pomogne drugima, i uvek je zračila pozitivnom energijom - rekao je jedan od njegovih prijatelja.

Sahrana će biti obavljena u Đerekare čim budu završene sve neophodne procedure oko prenosa tela iz Nemačke. Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.