14.08.2024.

13:30

Foto: Informer

Hronika

Oglasio se MUP povodom tragedije na Karaburmi: Vozaču "smarta" određeno zadržavanje

Kako se sumnja, S. S. je upravljajući svojim automobilom „smart“, na raskrsnici ulica Generala Aračića i Dragoslava Srejovića udario u pešaka nakon čega je pobegao sa lica mesta.

"Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu za krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu." saopštila je policija. 

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 23.21 na uglu Ulice generala Aračića i Dragoslava Srejovića, kada je mladić prelazio ulicu.

Informer

 

Hitna pomoć je ubrzo došla, ali nažalost mogli su samo da konstatuju smrt.

Kako je za medije izjavio vlasnik kuće ispred koje se doogdila tragedija, njegov sestrić je bio prisutan kada je mladić stradao.

- Čuo je da je nešto jako udarilo. Odmah je izleteo iz kuće i video dečka da leži u travi pored stanice. Zamislite koliki je to udarac bio kada ga je odbacio 10, 20 metara dalje. Automobil je pobegao, u tom trenutku nije bilo u blizini, ni ljudi, a ni drugih automobila - ispričao je vlasnik kuće na Karaburmi.