15.08.2024.

16:25

Foto: Shuterstock

Hronika

Policajac na silu ljubio ženu po grudima! Zaustavio je zbog prekršaja, a onda je usledio šok

Na osnovu DNK uzoraka je identifikovan, pošto je prepadnuta žena podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Kako je saopšteno, policajac se sumnjiči da je 31. jula, oko 22.30 časova, ispred poznatog hotela u Skoplju napastvovao ženu koju je prethodno zaustavio.

"Žena je napravila saobraćajni prekršaj 'micubiši koltom'. Saobraćajac je zaustavio vozilo i, prilikom proveravanja dokumenata, je ustanovio i da upravlja automobilom bez vozačke dozvole. Umesto da je isključi iz saobraćaja i napiše joj kaznu, on je kroz otvorena vozačeva vrata promolio glavu unutra, ščepao ženu za glavu i potom počeo mahnito da je ljubi po glavi, vratu i grudima", prenose makedonski mediji.

Tada se povukao i rekao joj: "Sada ću da te pustim. Morao sam da te osetim, da te vidim". Nakon toga je, prema prijavi, tresnuo vratima od automobila i rekao joj da može da ide.

Žena je krenula da vozi, ali je odmah otišla da prijavi slučaj. Sa njene kože su uzeti DNK tragovi i, na osnovu opisa i uzoraka, identifikovano je ko je incidentni policajac.

Završio u kućnom pritvoru

Nadležni tužilac je izdao naređenje za sprovođenje istražnog postupka protiv policajca, koji se tereti za zloupotrebu položaja. Tražio je i određivanje pritvora, navodeći da postoji opasnost od bekstva i uticaja na svedoke.

Međutim, nadležni sudija je osumnjičenom odredio kućni pritvor i očekuje se njegovo saslušanje.