15.08.2024.

21:00

Foto: Tanjug/AP

Hronika

Balkanac zaklao bivšu devojku: Jeziv zločin u Nemačkoj

Jeziv zločin, prema navodima lokalnih medija, dogodio se ujutru u utorak ,13. avgusta ispred njene kuće u Nemačkoj. 

Prema dosadašnjoj istrazi, Nemac Miroslav, a koji je poreklom sa Balkana, je Dženi napao i izbo nožem, kada je izašla iz kuće da izbaci đubre.

"Ona se borila sa napadačem i na njenim rukama su bile vidljive krvave povrede i masnice. Nažalost niko je nije čuo, te joj teko pomoći nije bilo" rekao je izvor nemačkih medija.  

Navodno je, Miroslav za dlaku izbegao susret sa Dženinim sadašnjim dečkom, jer je prema jednoj priči on bio u blizini kuće. 

Informer

 

"On je sedeo u kolima parkiranim u blizini kuće, a kada je izašao iz njega, video je mladića sa bejzbol kapom kako trči. Tada nije znao da je upravo on ubio njegovu Dženi", piše Bild.

Policijski službenici su kasnije uhvatili Miroslava J. i odveli ga kod istražnog sudije koji mu je odredio pritvor.

Još uvek nije poznat motiv ubistva, a sumnja se da je Miroslav ubistvo počinio pod dejstvom alkohola. 

Prema rečima prijatelja ubijene žene, ona je više puta rekla da se plaši bivšeg dečka.

" On navodno nije preboleo raskid i stalno ju je vrebao i maltretirao. Rekla je i da joj je pretio..." rekao je jedan od Dženinih prijatelja. 

Inače, Miroslav i Dženi su zajedno živeli u stambenoj zgradi u Herneu do novembra, a njihove komšije kažu da nikada nisu čuli svađu ili bilo šta slično.

"Kada su se rastali prošle godine u novembru, svi smo bili šokirani. Bili su uvek prijateljski nastrojeni i raspoloženi. Nikada nije bilo problema. On ovde živi već šest godina, ona se kasnije preselila i nestala", rekao je komšija.