16.08.2024.

19:04

Foto: Fejsbuk

Hronika

Prijatelji se opraštaju od nastradalog bajkera: "Široki ti putevi nebeski, dragi brate Rašo!"

Dugogodišnji iskusni bajker, prema rečima prijatelja, krenuo je na klupsko kampovanje na koje nažalost nije stigao. Neutešni i nemi od bola, opraštaju se potresnim porukama od njega.

- Tog dana Raša je krenuo na klupsko kampovanje moto-kluba i sve se dogodilo u nekoliko sekundi. Svi smo ovu vest teško primili i želimo da izjavimo saučešće njegovoj porodici, a njemu da poručimo da ga nikad nećemo zaboraviti, jer ćemo uvek voziti zajedno sa njim. On gore, a mi ovim našim drumovima - napisao je jedan prijatelj nastradalog bajkera.

Takođe, od Raše se na svojoj Fejsbuk stranici oprostio i kraljevački klub čiji je bio dugogodišnji član:

- Nažalost, Moto-klub Kings Kraljevo tragično je izgubilo svog dragog člana, prijatelja i brata Ratka Pilipovića Rašu. Večna ti slava, čisti ti putevi nebeski, i čuvaj svoje bajkere sa nekog boljeg mesta. Saučešće porodici i prijateljima. Informacije o mestu i vremenu sahrane naknadno ćemo objaviti.

Informer

Ratko Pilipović, Kraljevčanin koji je poginuo juče u BiH

Pored ove objave, nalaze se i dve crno-bele fotografije poginulog bajkera, ispod kojih se mogu videti brojni komentari:

"Široki ti nebeski putevi"; "Poslednji krug si odvozao, dragi naš prijatelju"; "Živeo si za vožnju, a sad si otišao vozeći"...

Zakucao se u kombi

Pilipović je, kako je do sada utvrđeno, poginuo tokom preticanja kolone. Prošao je automobil ispred sebe, a do kontakta je došlo kada se zakucao u kombi koji je bio ispred automobila.

Navodno je kombi je krenuo da skreće levo, a bajker nije video ili nije mogao da ga izbegne pa se direktno zakucao u njega. Od siline udarca motor se odbio i skrenuo sa glavnog puta, a zatim se zakucao u drvo.