16.08.2024.

19:52

Foto: Fejsbuk

Hronika

Pritvor za strica koji je ranio sinovca! Upucao lažnog popa kroz metalna vrata, a ovo je razlog

Kako smo ranije objavili, M. J. je stric povređenog O. J. u koga je pucao iz vatrenog oružja zbog, za sada, nepoznatih razloga.

"Sumnja se da je O. J. noćas došao do kuće M. J. i lupao mu na vrata, nakon čega je privedeni ispalio hitac iz pištolja kroz metalna vrata, ispred kojih se nalazio oštećeni muškarac, i pogodio ga u stomak. Ranjeni muškarac je zbrinut u užičkoj bolnici. Osumnjičeni je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Užicu i potom mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana", navodi se u saopštenju MUP.

Ranjeni O. J. je, podsetimo, postao poznat široj javnosti kada je na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen snimak na kojem, obučen u mantiju pravoslavnog sveštenika, peva škakljiv tekst.

- Da li umre il' se rodi, meni uvek isto godi... Krstim, venčam i opevam, svi kukaju, a ja pevam - peva on na tom videu i dodaje: "Pope svrći, danas nema nikog kući".

Nakon toga se oglasila i Eparhija žička, saopštivši da se pomenuti muškarac lažno predstavlja kao sveštenik i neprimerenim ponašanjem i skaradnim pesmama naružuje dostojanstvo Crkve i sveštenstva.