16.08.2024.

20:31

Foto: Foto: Informer/Društvene mreže

Hronika

Drogirani vozač ubica je omiljeni zubar poznatih! Tvrdi da je pobegao posle gaženja pešaka, jer je žurio?!

Kako Kurir saznaje, pacijenti su mu bili brojni glumci, pevači i voditelji.

- Slobodan S. je doktor stomatologije i radi u jednoj privatnoj klinici u centru Beograda. Među njihovim pacijentima su brojne javne ličnosti, pola estrade dolazi u tu ordinaciju. Neverovatno je da im je zube popravljao i pravio 'nove osmehe' čovek koji konzumira kokain - potvrdio je izvor lista i dodao da je on jedan od "stručnjaka" u timu.

Iz Višeg tužilaštva u Beogradu, koje vodi istragu protiv stomatologa, juče je saopšteno da je on na saslušanju negirao krivicu i izneo svoju detaljnu odbranu posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Nezvanično, on se pravdao da uopšte nije video muškarca koga je oborio na pešačkom prelazu, "jer je istrčao iza autobusa":

- Naveo je da je autobus stajao i je muškarac odjednom istrčao iza njega pa da ga zbog toga uopšte nije video. Kao opravdanje za to što je pobegao sa mesta nesreće u ulici Dragoslava Srejovića, prvo je rekao da je mnogo žurio, a onda da je to zapravo uradio jer je bio pod dejstvom kokaina koji je prethodno konzumirao! Odbio je da odgovara na pitanja tužioca. 

Snimile ga kamere

Osim što je bio drogiran u vreme izazivanja teške saobraćajne nesreće, sumnja se i da je Slobodan S. vozio brzinom većom od dozvoljene, odnosno, da je nije prilagodio vidljivosti i stanju na putevima.

Aleksandar M. je na mestu preminuo je na licu mesta, a Slobodan S. je bez zaustavljanja pobegao. Međutim, kamere su snimile njegov automobil i on je pronađen već tokom noći, a osumnjičeni se narednog dana predao policiji.