17.08.2024.

08:55

Foto: drustvene mreze

Hronika

Dečak iz Pančeva umalo nastradao zbog Tiktok izazova: Tražio da mu drug obmota glavu streč folijom i da ga snima, onesvestio se i pao (FOTO)

Dečak je nakon što mu je petnaestogodišnjak umotao glavu u streč foliju izgubio svest, prestao da diše, sručio se na beton i povredio. 

Dečakovu majku je o događaju obavestila komšinica koja je videla da sa dečakom nešto nije u redu.

Majka se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama ali i za medije i izrazila zabrinutost da je njen sin mogao da nastrada zbog izazova za TikTok.

- Moj sin je umalo nastradao zbog "dečije igre" i snimanja nekakvog izazova za TikTok, a da nije bilo prolaznice koja je primetila da ne diše, ne smem ni da izgovorim šta bi bilo - rekla je majka. 

Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla, i pomgla dečaku koji je zadobio potres mozga, lekari su morali da u ušivaju ranu na glavi, a majka je tvrdila i da je izgubio pamćenje i da se ne seća ničega, ali se kasnije ispostavilo da je dečak iz straha slagao roditelje i u policiji je ispričao da je upravo on inicirao da mu drugar stavi foliju preko lica i snima ga za izazov.

Informer

Da je dečak sam inicijator celog događaja i da mu niko nije na silu stavljao foliju preko lica zbog čega se onesvestio potvrdili su i iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu. 

- S obzirom na to da je ovo nesrećni slučaj, i nema elemenata krivičnog dela, policija će dostaviti samo zapisnik o događaju - kazao je izvor iz Višeg tužilaštva u Pančevu.