17.08.2024.

10:48

Foto: informer/printscreen

Hronika

Pucao sam da ih uplašim?! Ovako se brani stric iz Tubića koji je upucao sinovca

Kako saznajemo M.J. je u policiji ispričao šta se dsilo u noći između četvrtka i petka ka daje upucao sinovca.

- M.J. je delimično priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret. On je sa O.J. i još nekoliko komšija sedeo ispred lokalne prodavnice gde su pili alkoholna pića, a potom je otišao kući, koja je nedaleko odatle. M.J. tvrdi da su posle toga O.J. i još jedan došli do njegove kuće i lupali mu na prozore i vrata. Onda je on po sopstvenom priznanju pucao kroz zatvorena vrata, a kaže da je to uradio da bi ih zaplašio i nije imao nameru da rani O.J. - kazao je izvor iz istrage.

Ranjeni O.J. je odmah transportovan u užičku bolnicu, gde mu je ukazana pomoć i on je sada stabilno i nije životno ugrožen.

Stricu koji je pucao na teret se stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju i nakon saslušanju u tužilaštvu njemu je određen pritvor do 30 dana.

Inače pištolj iz koga je M.J. pucao u sinovca on poseduje legalno. 

Informer

Podsetimo ranjeni  O. J. je postao poznat široj javnosti kada je na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen snimak na kojem, obučen u mantiju pravoslavnog sveštenika, peva škakljiv tekst.

- Da li umre il' se rodi, meni uvek isto godi... Krstim, venčam i opevam, svi kukaju, a ja pevam - peva on na tom videu i dodaje: "Pope svrći, danas nema nikog kući".

Nakon toga se oglasila i Eparhija žička, saopštivši da se pomenuti muškarac lažno predstavlja kao sveštenik i neprimerenim ponašanjem i skaradnim pesmama naružuje dostojanstvo Crkve i sveštenstva.