19.08.2024.

14:42

Foto: RINA

Hronika

Jeziva scena na mestu nesreće na pruzi! Poginuli dečak (12) i devojčica (14), automobil smrskan! (FOTO)

Dečak M. D. (12) i devojčica M. D. (14) poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u mestu Petka u Lazarevcu kada je na automobil u kojem su bili naleteo voz, saznaje "Blic". 

U nesreći je poginuo i vozač Milan L., dok je otac dece Milan D. (38) teško povređen. Pogledajte prvu fotografiju sa mesta nesreće:

Obustavljen železnički saobraćaj

Na automobil marke "audi" je naleteo voz koji je saobraćao na liniji Prijepolje - Beograd. Obustavljen je železnički saobraćaj. Na licu mesta je dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Lazarevcu koji obavlja uviđaj. Očekuje se da svakog trenutka stigne i policija iz Beograda.

Oglasili se iz Železnica

"Na delu barske pruge između Lazarevca i Lajkovca, danas u 12.40 sati, na putnom prelazu obezbeđenom svetlosnim saobraćajnim znacima i saobraćajnim znacima na putu, putnički voz je naleteo na automobil, koji je prelazio preko pruge", saopšteno je iz Infrastruktura železnica Srbije.

Tom prilikom, kako se navodi dalje, tri osobe iz automobila su poginule, dok je četvrta osoba zadobila teške telesne povrede.