19.08.2024.

20:55

Foto: printscreen

Hronika

Otac stradale dece pušten na kućno lečenje! Evo u kakvom je stanju, posle teške tragedije

U stravičnoj nesreći kod Lazarevca život su izgubili njegov sin i ćerka, dvanaestogodišnjak i četrnaestogodišnjakinja, oboje s inicijalima M. D, kao i vozač automobila.

Preživeli putnik nalazio se na mestu suvozača i, prema saznanjima, samo je ugruvan.

Voz je uništio automobil, a za vozača i decu nije bilo spasa.

Taksista nije stao na crveno svetlo

Način na koji se nezgoda desila u mestu Petka kod Lazarevca, putpuno odsustvo pažnje i prolazak vozača kroz trepćuće crveno svetlo koje označava da nailazi voz, šokirao je Srbiju.

Signalizacija je bila ispravna, ali voz nije mogao da se zaustavi. Kompozicija je još neko vreme gurala automobil po šinama, a sve je zabeleženo i na jezivom video snimku.

Informer

Poginuli brat sestra

Podsetimo, dečak M. D. (12) i devojčica M. D. (14) poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u mestu Petka u Lazarevcu kada je na automobil marke "audi" naleteo voz.

Kako saznajemo, u nesreći je poginuo i vozač Milan L., dok je otac dece Milan D. (38) teško povređen.

Kako navode iz Infrastruktura železnica Srbije, na delu barske pruge između Lazarevca i Lajkovca, danas u 12.40 sati, na putnom prelazu obezbeđenom svetlosnim saobraćajnim znacima i saobraćajnim znacima na putu, putnički voz je naleteo na automobil, koji je zanemarivši znakove upozorenja i signalizciju pokušao da pređe prugu.