20.08.2024.

12:35

Foto: Ustupljena fotografija

Hronika

Ovo je taksista koji je nastradao kod Lazarevca: Nije im bilo spasa

 - Sumnjamo da ga je srce izdalo ili da je neki drugi zdravstveni problem nastupio, pa je iz tog razloga izgubio kontrolu - rekao je meštanin Rajko.

Podsećamo, porodica nastradalog taksiste bila je na mestu nesreće, skrhani bolom i tugom gledali su u uništeni automobil.

Informer

- Tragedija! Moj muž se ugušio u suzama kada je saznao da je Milan poginuo. Kažem mu čoveče polako, smiri se, nažalost, sad ništa više ne može da se uradi. Ovo je nezapamćena tragedija kod nas u porodici. Još uvek čekamo da vidimo kako je tačno došlo do udesa, jer niko od plača ne može tačno da nam objasni - kaže rođaka taksiste za Kurir i dodaje:

- Milanovog sina iz prvog braka, koji je odrastao, dočekala je tužna vest na moru u Crnoj Gori. Naime, on je dečko sinoć otišao sa svojom porodicom na odmor, i tamo je saznao da je ostao bez oca. Zvao je redom rođake da vidi o čemu se radi.

Kako je rekla, Milan je godinama vozio taksi na crno.

- Dugo je taksirao na crno i te ljude koji su bili sa njim u kolima, često je vozio. Nikada nije pio, niti je imao neki problem, a koliko se sećam nije imao ni saobraćajne nezgode ranije - navodi rođaka i dodaje da je poginuli trebalo da pravi drugom sinu, najmlađem, ispraćaj u vojsku.

- Milan je bio dobrica i uvek nam je bilo veoma teško što nema sreće u ljubavi, jer se razvodio. Nekoliko puta se ženio - priča rođaka.