20.08.2024.

22:12

Foto: Informer video printscreen/printscreen/192

Hronika

Tuga do neba: Poznat datum, vreme i mesto sahrane sestre i brata nastradalih u Lazarevcu

Kako je Informer ranije izveštavao, tragedija kakvu Lazarevac ne pamti, dogodila se u ponedeljak oko 12.45 sati, na pružnom prelazu Petka. 

Deca su bila u vozilu marke "audi A4", kojim je upravljao linijski taksista Milan L. (69) i koji je takođe nastradao, a na mestu suvozača bio je otac mališana Milan D. (38) on je bio lakše povređen. 

Jedan od rođaka dece, na društvnoj mreži objavio je umrlicu, kako bi obavestio rodbinu i prijatelje kada će se oprostiti od njihovih anđela.  

" Opelo će se obaviti u četvrtak 22.08. 2024. godine u 13 časova u porodičnoj kući, sahrana je na groblju u Lukavici" piše na umrlici ispod fotografija sestre i brata.

Informer

 

Informer je danas, razgovarao sa kumom mališana ,koji je za njih i njhovu porodicu imao samo reči hvale.

 - To su bila retko dobra deca, anđeli, nemam reči. Ja sam ih krstio, i Milicu i Mikija. Van sebe sam, ne znam šta bih rekao... Bili su dobri za sve i svakog, dobri đaci i drugari, uvek su pomagali kome god treba. To je jedna divna porodica, radni ljudi. Kompletna familija je poštena, i otac i majka i deda... Njihov otac Milan radi, bori se. Njegov deda je bio osnivač Kolubare...- rekao je Radisav Korović, čovek koji je krstio Mihaila i Milice