21.08.2024.

10:17

Foto: Shuterstock

Hronika

Slomili nos čoveku zbog parking mesta: Uhapšeno četvoro iz Zemuna zbog učestvovanja u tuči!

Naime, policije je u Zemunu, po nalogu tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila četvoricu muškaraca, među kojima su i otac i njegova dva sina, zbog sumnje da su pretukli jednog muškarca posle svađe oko parking mesta.

Kako je Informer ranije izveštavao tuča se dogodila u ulici Marije Bursać, na parkingua prethodila je rasprava oko slobodnog parking mesta.

- Okrivljeni su zadržani zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili po jedno krivično delo učestvovanje u tuči na taj način što su u Zemunu, u Ulici Marije Bursać, na parkingu kod broja 21-23, najpre započeli verbalnu raspravu oko slobodnog parking mesta, a potom učestvovali u tuči u kojoj je oštećenom M.Đ. (52) nanesena teška telesna povreda u vidu preloma nosa sa dislokacijom - navodi se u saopštenju u kom se dodaje:

- Okrivljeni L.V. parkirao se na slobodno parking mesto na koje su hteli da se parkiraju okrivljeni M.S. i D.G., koji su bili u vozilu sa oštećenim M.Đ., nakon čega je okrivljeni L.V. otišao do obližnje zgrade i po njegovom pozivu na mesto događaja su pristupili njegov otac S.V. i brat L.V. Navedeni događaj je policiji prijavio oštećeni M.Đ., nakon čega su policijski službenici obavili uviđaj i o svim okolnostima obavestili javnog tužioca.