21.08.2024.

13:52

Foto: S.D.

Hronika

Letvom teško povredio komšiju (96) u Leskovcu: Deda (94) nasilnik ostaje u pritvoru

On se sumnjiči da je juče ujutru, nakon kraće rasprave, drvenom letvom zadao više udaraca devedesetšestogodišnjem komšiji.

"Povređenom muškarcu pomoć je ukazana u Opštoj bolnici u Leskovcu, a potom je prevezen u Klinički centar u Nišu. Osumnjičenom je, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu." saopštila je policija. 

Osumnjičeni je danas bio kod tužioca, ali nije iznosio odbranu.

"Branio se ćutanjem, nakon čega je javni tužilac predložio određivanje pritvora. Pritvor je i određen u trajanju do 30 dana, a zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi mogao uticati na nesaslušane svedoke i ponoviti krivično delo" saopštilo je tužilaštvo u Leskovcu. 

Kako je Informer ranije izveštavao, u selu Draškovac kod Leskovca juče oko 11 sati teško je povređen Đ.P. i hitno je  prebačen za UKC Niš.

„Udaren je tupim predmetom, zadobio je prelom glave, kostiju, vrata, ima krvarenje i nagnječenje mozga, povrede su opasne po život i prebačen je na Neurohirurgiju u Nišu“, kazao je ranije direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević.

Kako su naveli u bolnici povređeni dekica je zadobio povrede glave.

„Indikovan prijem na odeljenje neurohirugije, od strane njihovog specijaliste. Pacijent je svestan i stabilan “, saopštili su iz niškog UKC.