21.08.2024.

18:10

Foto: Društvene mreže

Hronika

Ovo je nastradali rudar: Predosetio smrt: "Rudnička je tuga pregolema!"

Marković je iza sebe ostavio porodicu. Supruga mu, kažu njegovi poznanici, nije najboljeg zdravlja pa ju je ova vest dodatno uznemirila.

- Nebojša je bio divan prijatelj, otac i suprug. Oduvek je bio privržen porodici, svi su vezani jedne za druge. Ova nesreća ih je sve mnogo potresla. Bio je jako druželjubiv, imao je puno drugara, uvek je okupljao ljude oko sebe - naveo je jedan od njih.

Prijatelji se od nastradalog rudara uveliko opraštaju na društvenim mrežama: U jednoj od objava stoji i ova potresna poruka: "Nije ti bilo vreme da odeš tako rano, sada je suvišno reći bilo šta, ostaćeš zauvek i drug i prijatelj."

Nebojša je i sam bio aktivan i na mrežama. Često je objavljivao porodične i fotografije sa svojim kolegama. U opisu jedne je napisao: "Rudnička je tuga pregolema".

Nesrećni čovek radio je na bušotini za miniranje u jami. Pravi uzrok nesreće za sada još nije poznat. Inspektori i policija sprovode detaljnu istragu o svim okolnostima nesreće, nakon čega će se znati više o tome kako je stradao.