21.08.2024.

19:08

Foto: J. Rafailović/facebook

Hronika

Bivši policajac iskasapio suprugu u krevetu! Ubica nije hteo da se razvede i deli imovinu

Prema saznanjima "Novosti", do sada je utvrđeno da je Ankica htela da se razvedu i podele imovinu na pola, stan i novac, a Željko to nije želeo. Sumnja se da je to motiv zločina koji je počinio i razlog zašto je potegao nož i ubio suprugu.

Delibašić je, inače, bivši policajac u penziji koji je ratovao na Kosovu i Metohiji, dok je Ankica bila šnajderka i krojila je odeću za učesnike "Zvezda Granda".

Kako se sumnja, okrivljeni je u porodičnom stanu ubio suprugu u jutarnjim časovima, kada se vraćala u krevet. Dok je bila u poluležećem položaju, iznenada joj je prišao i kuhinjskim nožem joj zadao više uboda u grudi i vrat, usled čega je žrtva preminula na mestu.

Informer

Nož je ostavio na njenim grudima, istuširao se, presvukao garderobu i obuću, pa otišao u policijsku stanicu Rakovica i prijavio šta je učinio.

Tokom dosadašnje istrage, kako je potvrđeno, saslušani su svi svedoci. Između ostalih, njihova zajednička ćerka, kao i ćerka ubijene Ankice kojoj Delibašić nije biološki otac.

Iskaz je dao i policajac, kojem se ubica tog dana predao kada se prijavio u policijsku stanicu. Posle se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, a u međuvremenu je urađeno i njegovo psihijatrijsko veštačenje.