22.08.2024.

11:10

Foto: Printscreen You Tube

Hronika

Da li je David nesvesno agentima FBI otkrio gde je Ana?! Italijanska policija traga za srpskom snajkom nestalom u Madridu

Kako pišu italijanski mediji, Anin suprug je navodno taj koji je FBI-ju ukazao na područje Vićence, posebno na put Kosto u Kogolo del Čenđo, gde je sugerisao da treba da potraže Anu.

Kako prenose mediji, ovo područje pogodno je za vožnju automobilom i prekriveno je gustim grmljem. Put koji se pretražuje je zatvoren.

Podsetimo, David Knežević početkom maja uhapšen je na aerodromu u Majamiju, po povratku iz Srbije. Uhapšen je zbog navodne umešanosti u otmicu i nestanak svoje supruge, Ane Knežević koja je nestala je u Madridu početkom februara.

Podsetimo, najbolja drugarica nestale Ane Knežević ranije je za medije rekla da hapšenje Davida nije bilo iznenađenje za njih.

Informer

- Srećni smo što se dogodilo hapšenje u slučaju nestanka Ane Knežević. Hapšenje Davida nije bilo iznenađenje za nas, posebno zbog toga što je od samog početka lagao gde se nalazi. Zahvalni smo srpskoj policiji na istrazi i na svemu što rade kako bi pravda bila zadovoljena - rekla je Sana Ramou sa Floride.

Najbolja drugarica Ane Knežević otkrila je da je David od početka pokazivao sumnjivo ponašanje i da je od prvog dana lagao gde se nalazi.

- Ja sam odmah pričala sa njim nakon Aninog nestanka i on mi je govorio da se nalazi u Fort Loderdejlu. Odbio je da pozove policiju. Pitala sam ga da zajedno putujemo iz Majamija u Madrid kako bismo pomogli policiji u potrazi. On je rekao da hoće, a onda je naprasno otišao u Srbiju i saopštio mi da je unajmio advokate - rekla je Sana.

Navela je da joj je njegovo ponašanje od početka bilo čudno i da mu je to odmah i saopštila.