22.08.2024.

12:21

Foto: printscreen

Hronika

"Glava za glavu! Uroše, ti si mi prvi, a Radiša drugi!": Saša Panić izneo svu bol pred sudom, Blažići mu se smejali preko stakla

- Ostajem pri izjavi, ali želim da kažem par stvari. Hteo bih da kažem da mi ne možemo da se sudimo nikako, jer oni meni štetu ne mogu da nadoknade ubili su mi sina i ćerku. Radiša se bavi kao poljoprivredom i ne zna kako se koristi mehanizacija, i ja sam imao težak život pa nisam sina učio da puca nego da radi. Za preminule glava za glavu. Uroše ti si mi prvi, a drugi mi je Radiša! Za moju decu ću da vas sečem na komade, ja ću ležati ovde, ali ti ćeš biti iza mene, videćemo se za 15 godina. Advokatu Blažića bih da klažem, sram vas bilo štitite ih kao neke domaćine, idite kući i sedite pored svoje dece, pa će vam sve biti jasno. Krali su sve ljude, meni šteta ne može da se nadoknadi ali se pridružujem da im se uzme sve, mi smo bili srećni ali nismo bili bogati, želim svima da imaju što sam ja imao, ali su mi uzeli sve. Zapamtite, ja ću na njegovom mestu biti kad-tad a vi ćete biti ispod crne zemlje. Ubili su mi decu zbog čega? Imaju oružje majmuni, imaju svašta od oružja - rekao je Saša, dok su se Blažići smejali preko stakla, a onda je nastavio:

Informer

- Uzimali su Radiši oružje, hvalio se činovima po selu. Njemu je oduzimao oružje i vraćano, preko njegovih veza i rpijatelja pa mu vrate a imao je veliki broj prijava. Radiša je udario policajca, službeno lice, i uspeo je to izmajumniše da ne bude odgovoran, a da je odgovarao ova naša deca ne bi bila gde jesu da je bilo pravde - zaključio je Saša.