22.08.2024.

16:54

Foto: J. R.

Hronika

Ovo je nasilnik iz Zemuna koji je izbo ženu: Sin sumnja da su ga "poremetili" lekovi!

Njihov mlađi sin, koji živi u istom domaćinstvu, bio je tada sa suprugom i bebom u obližnjoj prodavnici, Upravo je on, po povratku oko 14.20 časova, zatekao stravičnu scenu i majku u krvi, o čemu je odmah obavestio Hitnu pomoć i policiju.

Na mestu krvavog napada policija je pronašla nož, kojim je nasilnik ženi naneo povrede, i u toku je uviđaj. Žrtva nasilja je bila živa u trenutku kada je odvezla Hitna pomoć. Ona se nalazi trenutno na reanimaciji u Zemunskoj bolnici i u toku je borba lekara da je spasu.

Informer

Kuća u kojoj se odigralo krvoproliće

Šokirani sin ovog bračnog para u neverici je posvedočio za Informer šta je prethodilo krvoproliću:

- Otac je danas bio kod lekara, imao je visok pritisak i nisu hteli da ga prime u bolnicu, uprkos tome što je i dijabetičar. Nervozan se vratio kući i tada se desilo šta se desilo. Sumnjam da su ga poremetili lekovi koji mu nisu odgovarali, da nije koristio adekvatnu terapiju. Nikad ranije se nije svađao sa majkom, niti digao ruku na nju...

I komšije iz istog dvorišta potvrđuju da nikada nisu čuli svađu iz njihove kuće.

- Nikada nije bilo problema ranije, ali između muža i žene nikada ne možemo znati šta je. On nije imao nikakav problem. Ima decu, unučiće. Pretpostavljamo da su se ovog puta posvađali... Žive u dve kuće. U drugoj je stariji sin sa svojom porodicom. Afrim je bio miran kada su ga uhapsili i svestan šta je uradio - kažu komšije.