22.08.2024.

19:27

Foto: MUP Srbije/Shutterstock

Hronika

Otkrivamo iz čijeg su stana provalnici odneli skoro pola miliona evra: Bio je u vezi sa poznatom voditeljkom

Kako nezvanično saznajemo, muškarac koji je opljačkan navodno je bio u vezi sa jednom poznatom voditeljkom, a njegov stan tipovala je navodno bivša devojka. 

- Pretpostavlja se da je stan tipovala bivša devojka opljačkanog čoveka. Naime, on je navodno prodao stan i otišao na odmor. Novac je ostavio u stanu, a sumnja se da je to bivša saznala i da ga je ona zapravo tipovala. Lopovi su ušli u prazan stan i iz njega izneli novac. Policija je ubrzo nakon pljačke identifikovala i uhapsila osumnjičene. Istragom, koja je u toku, biće utvrđeno šta se tačno i kako dogodilo - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

MUP Srbije

 

Podsetimo,  uhapšeni su  M. N. (34), V. R. (37), M. B. (27) i V. Đ. (23) zbog teške krađe, dok se osumnjičeni V. Đ. tereti i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom više lokacija, u jednom od objekata koji je koristio V. Đ. pronađeno je automatsko oružje hekler sa više komada pripadajuće municije, kao i većina ukradenog novca.

Informer

 

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Beogradu.