25.08.2024.

11:29

Foto: Foto: D.K.

Hronika

Žestok obračun u Nišu: Jedan muškarac izboden nožem, drugi uhapšen (FOTO/VIDEO)

Kako Informer saznaje, krvavi obračun dogodio se sinoć oko 22.30 sati u Ulici Pavla Sofrića u centru ovog niškog naselja kada je  napadač iz još neutvrđenih razloga napao nožem i povredio A.M.  

Inače, A. M. živi na samo stotinak metara od mesta gde je napadnut. Njegova supruga M.M. kaže da je najvažnije da je on  dobro.

- Suprug  je uboden u rame i u stomak ali je sada dobro. Ne znam zašto je napadnut, nisam sigurna ni da li je poznavao tog čoveka. Ono što sam čula od komšija je da se radi o problematičnoj osobi koja je i ranije pretila i napadala ljude iz ovog naselja - kazala je ova Nišlijka.

Meštani Brzog Broda, čak i oni koji žive u ulici gde je došlo do napada kažu da ništa nisu čuli niti videli.

- Kako čujem to se desilo ispred broja 11, u toj kući niko ne živi, jer su umrli i deda i babaiz te kuće kao  i njihova ćerka a unuk  im je dugo na lečenju. Nismo čuli ništa, nikakvu buku, ama baš ništa. Jutros na autobuskoj stanici ljudi pričaju da je policija celu noć pretraživala naselje  te da je tragala za nožem Ne znamo da li su ga našli - rekao je jedan čovek koji živi u ovom naselju.

Informer

 

Na samo pedesetak metara od mesta gde je napadnut A.M. , povrede nožem je 1. avgusta zadobio dvadesetpetogodišnji S.M. Zbog toga što m je naneo teške telesne povrede uhapšen je M.I. (26) iz okoline Niša.  

Informer

 

Dva teška incidenta u relativno kratkom vremenskom periodu uznemirila su meštane ovog naselja.

- Ovde živim od 1969. godine i ovo se ranije nije dešavalo. Ko su ti ljudi, odakle su, nemamo pojma uopšte ni zašto dolaze ovde u naselje i izazivaju takve događaje. To se nije dešavalo dok je ovde bila policijska stanica, otkako su je ugasili stvari su se mnogo pogoršale. Smatram da je to razlog što su nastali problemi, ovde ima četiri hiljade domova, nisu trebali da gase stanicu. Dok je ovde bila policija sve je bilo u redu - kazao je Svetislav Jovanović.

Osumnjičenom za pokušaj ubistva A.M. određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden Višem javnom tužiocu.