25.08.2024.

15:05

Foto: Foto: Informer, Društvene mreže

Hronika

Dragijeviće stigla kazna! Borom odzvanjali krici zbog male Danke, a onda su počele da se nižu umrlice

Naime, samo nekoliko dana nakon hapšenja Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, Dankin deda Milan Ilić je u centru Bora, gde su građani palili sveće za malu Danku, sav uplakan ljubeći unukinu sliku, zavapio:

"Seme vam se zatrlo, da vam se zatre"

Nakon ove moćne kletve deke ubijene Danke, osumnjičeni brat Dankinog ubice Dalibor Dragijević umro je u PS u Boru, a samo nekoliko dana nakon toga, majka ubice Svetlana Dragijević je iznenada preminula u selu Zlot i to u kući komšija.

Informer

Dalibor je bio uhapšen zajedno sa ocem, pod sumnjom da su bratu odnosno sinu Dejanu Dragijeviću pomogli da premesti telo male Danke, sa deponije gde ga je Dejan zajedno sa Srđanom Jankovićem prvobitno bacio. Otac Rade Dragijević pušten je na slobodu i jedini je član porodice koji trenutno živi u porodičnoj kući Dragijevića u Zlotu.

Informer

Diseldorf kao jedna od poslednjih nada porodice

Naime, nakon izjave Milana Ilića, Dankinog dede, da sve više veruje da je njegova unuka živa, te da je video poruku na društvenim mrežama da je u Diseldorfu, oglasio se za medije otac Dejana Dragijevića Rade Dragijević.

- Nemam ideju kako će da se završi sve ovo. Pravu istinu znaju sin i njegov kolega - rekao je Rade i dodao da Dejan insistira da mu otac dođe u posetu.

Posle haosa oko Diseldorfa, oglasio se i otac Danke Ilić, koji je progovorio i o Radetu Dragijeviću.

- Svašta se pojavljuje u medijima. Nama nije stiglo nikakvo pismo. Ni mom ocu Milanu. Videli smo na Fejsbuk profilu od tog oca Dejana Dragijevića Radeta da je podelio nečiju objavu da je Danka, navodno, u Nemačkoj, ali to ne bih komentarisao. Zaista više nema smisla to komentarisati - kratko i ljutito je rekao Miloš Ilić za Srpski telegraf.