25.08.2024.

15:14

Foto: S.D.

Hronika

Na kapiji stoje tri umrlice: Potresne scene u Novom Pazaru, u nesreći poginuo otac sa dve ćerke (FOTO)

Nesreća se dogodila na Pašinom Brdu kada je vozač Mercedesa, ne prilagodivši preticanje kolone vozila, direktno udario u Audi u kojem je bila porodica Fehratović iz Novog Pazara. Lina će danas biti sahranjena u selu Murovci.

U ovoj tragičnoj nesreći, Hasredin Fehratović (41), otac porodice, izgubio je život na licu mesta, kao i mlađa ćerka, dok se Lina danima herojski borila za svoj život.

Njihov rođak na društvenim mrežama objavio je fotografiju tri umrlice na njihovoj kapiji i oglasio se srceparajućom porukom.

- Do juče nam dolaziše ljudi i znani i neznani, hvala im... Od danas će nam opet dolaziti, sa suzama u očima i rečima utehe... Njihove senke u maglovitom jutru pokušavaju da nas izvedu iz dvorišta, tamo gde je neka druga hava kao što je nekad i u našem domu bila. Dođe mi da vrisnem, da ih rasteram ali nemam više snage ni za to, trpim zagrljaje i stisak toplih ruku da ne bi bol postao mračno ludilo. Hvala im što su tu, sa nama... - napisao je on.

"Nije ga pustila, otišla je za njim"

U jednoj od ranijih objava, on je napisao i da su najmlađa ćerka i otac otišli zajedno, zagrljeni.

- Sigurno je svom babi bila mezimica, kao najmlađa u porodici, pa ga je tako zagrlila, nije ga pustila i otišla je za njim - napisano je iznad fotografije stradale devojčice.

Ova mlada devojka, čije srce je prestalo da kuca daleko prerano, bila je poznata po svojoj vedrini i ljubavi prema životu. Njeni prijatelji i poznanici pamtiće je kao nasmejanu i plemenitu, uvek spremnu da pomogne drugima.

- Ovo je nezamisliva tragedija za sve nas. Njena smrt je bila neočekivana i bolna, kao da smo izgubili deo sebe. Bila je dete koje je donosilo svetlost u živote svih oko sebe, i ova bol nikada neće nestati - naveo je prijatelj porodice ranije za lokalne medije.