25.08.2024.

17:08

Foto: informer.rs

Hronika

Poznato stanje izbodenog muškarca iz Niša: Napadaču određen pritvor

L.S. se sumnjiči da je izvršio ubistvo u pokušaju.

- Sumnja se da je on sinoć, u niškom naselju Brzi Brod, naneo dva uboda nožem tridesetpetogodišnjem muškarcu. Povređeni je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu - saopštila je niška policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu.

M.A. je u UKC Niš primljen sa dve ubodne rane u predelu ramena i grudnog koša.

- Nakon hitne radiološke dijagnostike, povreda je zbrinuta od strane specijaliste grudne hirurgije, nakon čega je pacijent hospitalizovan na Klinici za anesteziju - kažu u UKC Niš.

"Radi se o problematičnoj osobi koja je i ranije napadala ljude"

Podsetimo, nakon ubadanja supruga M.A. ispričala je šta se tačno dogodilo i dodala da se najverovatnije radi o "problematičnoj osobi".

Do krvavog obračuna došlo je sinoć oko 22.30 sati u Ulici Pavla Sofrića u centru ovog niškog naselja kada je napadač iz još neutvrđenih razloga napao nožem i povredio A.M.

Suprug je uboden u rame i u stomak ali je sada dobro. Ne znam zašto je napadnut, nisam sigurna ni da li je poznavao tog čoveka. Ono što sam čula od komšija je da se radi o problematičnoj osobi koja je i ranije pretila i napadala ljude iz ovog naselja - kazala je ova Nišlijka.

Meštani Brzog Broda, čak i oni koji žive u ulici gde je došlo do napada kažu da ništa nisu čuli niti videli.

- Kako čujem to se desilo ispred broja 11, u toj kući niko ne živi, jer su umrli i deda i baba iz te kuće kao i njihova ćerka, a unuk im je dugo na lečenju. Nismo čuli ništa, nikakvu buku, ama baš ništa. Jutros na autobuskoj stanici ljudi pričaju da je policija celu noć pretraživala naselje i da je tragala za nožem. Ne znamo da li su ga našli - rekao je jedan čovek koji živi u ovom naselju.