26.08.2024.

13:43

Foto: Foto: Shutterstock, Printscreen/Facebook

Hronika

"Nismo se ovako dogovorili"! Ćerka poginulog funkcionera iz Knjaževca se oprostila od oca: "Voli te tvoja kopija" (FOTO)

Od tragično nastradalog Nikolića preko društvenih mreža opraštaju se rođaci, prijatelji, kolege, komšije...

Njegova ćerka Milica napisala je oproštajne reči koje kidaju dušu.

- Ljubavi moja jedina, dogovor nije bio ovakav. Trebalo je kako si me ispratio tako i da me dočekaš na aerodromu, nasmejan, raširenih ruku, ponosan. A znam da jesi ponosan! Kao što sam i ja uvek bila i biću ponosna na tebe! Na ono što jesi i na onome što si bio svima nama! Oprosti mi što ne mogu da se oprostim od tebe, ali ja sa tobom i od tebe nikad neću moći da se oprostim! Moj broju jedan, idolu, moja debelice, moja ljubavi! Voli te tvoja kopija i biće sve onako kako smo se dogovorili! Neka ti Bog podari carstvo nebesko! A ti ćeš kroz nas svoju decu, porodicu i prijatelje večno da živiš! Voli te tvoja ćera, ćale moj dobri, zauvek! – napisala je Milica Nikolić na Fejsbuk profilu svog pokojnog oca, a ispod teksta stavila njihovu zajedničku sliku.

Informer

Povodom ove tragedije oglasila se i Opština Knjaževac, a njihov oproštaj upućen stradalom funkcioneru, prenosimo u celosti:

- Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika opštine Knjaževac, tragično je stradao u saobraćajnoj nesreći, u 52. godini. Mišel je rođen 19. novembra 1972. godine. Od 2012. godine je radio u Opštini Knjaževac, a od 2014. obavljao je funkciju pomoćnika predsednika opštine Knjaževac. Bio je dugogodišnji predsednik Rukometnog kluba Knjaževac, a tokom ratnih godina bio je u prvim redovima fronta. Učestvovao je u oružanim operacijama u BiH, Hrvatskoj i svoju hrabrost i humanost pokazao je prema svojoj zajednici u kojoj je živeo i radio i pomagao onima kojima je pomoć najpotrebnija. Bio je aktivni davalac krvi, a svojim radom i požrtvovanjem ostavio je trag u životima mnogih građana.

Mišel je bio sam u vozilu. Bio je u Minićevu, koje je 15-tak kilometara udaljeno od Knjaževca. Bio je na veselju, proslavi rođenja unučeta svog prijatelja, predsednika mesne zajednice.

Poginuo je nadomak Knjaževca, u blizini sela Donje Zuniče, piše Kurir.