27.08.2024.

11:13

Foto: printskirn

Hronika

Otkrivamo gde je narko teniserka Jelena (21): U smartu vozila 8,5 kila droge sa Kopaonika

Podsetimo, Jelena M. uhapšena je sa muškarcem (17) u žutom "smartu" zbog sumnje da su prevozili 8,5 kila marihuane zbog dalje prodaje, a koju su preuzeli na Kopaoniku.

Ona je povremeno davala časove tenisa. Vanbračni partner sa kojim živi je MMA trener i postupak protiv njega, obzirom da je maloletan se vodio pred sudijom za maloletnike.

Njih su priveli policija, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Inače, ona je bila saslušana u Višem javnom tužilaštvu i na saslušanju se branila ćutanjem, odnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Policija je tada izdala saopštenje u kojem je pisalo: Jelena M. je 12. marta prošle godine, automobilom marke “smart” otišla na Kopaonik i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik navedenog vozila kojim je upravljala, dok se na mestu suvozača nalazilo maloletno lice, protiv kojeg je postupak razdvojen.

Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOК-a i lišili ih slobode.