28.08.2024.

08:54

Foto: Društvene mreže

Hronika

Majka tinejdžera nastradalog u Bečeju neutešna: Snimao se u "pozajmljenom" golfu za društvene mreže, pa poginuo

Za sada nije poznato kako se tačno dogodila kobna nesreća, a od nastradalog dečaka opraštaju se porodica i prijatelji na društvenim mrežama, a njegova majka je na Fejsbuku u znak žaljenja objavila crnu fotografiju.

Neutešna majka B. T. kako smo naveli, promenila je svoju profilnu fotografiju, a ispod nje su se samo nizali tužni komentari.

 -Joj Bože, zašto? Primi moje iskreno saučešće i neka ga anđeli čuvaju. Ovo je tuga do neba, ovo nije smelo da se dogodi - piše u komentarima:

- Užasan bol i tuga. Ništa mi ne govori, bojim se sad za tebe. Neka ti Bog da snage da izdržiš ovu tugu. Da ti Bog da svesti da preguraš ovu tugu i žalost. Joj, tugo zašto?

Više od 200 ljudi izjavilo je saučešće nesrećnoj ženi u nadi da će joj makar malo ublažiti bol i pružiti neku reč utehe iako za njenu tugu leka nema. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog tragičnog slučaja sa smrtnim ishodom.

Nesreća se, da podsetimo, dogodila u ponedeljak sat vremena iza ponoći u Pionirskoj ulici u Bečeju. Navodno, mladići su se našli u blizini automobila koji je bio ostavljen sa ključem u bravi, tinejdžeri su to videli kao izazov i odlučili su da neovlašćeno i bez vozačke dozvole sednu i provozaju se. Njihov plan, kako se sumnja, bio je da vožnju snime mobilnim telefonom, a taj video bi kasnije podelili svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Nažalost, došlo je do tragedije u kojoj je dečak B. T. zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo, a drugi dečak koji je bio sa njim pobegao je nakon udesa, ali je ubrzo pronađen. Inače, drugi maloletnik nema ni 14 godina.