29.08.2024.

10:52

Foto: Društvene mreže

Hronika

Fantomka, pivo i srednji prst! Nastradali dečak (15) iz Bečeja šokirao na mrežama, danas mu sahrana (FOTO)

U međuvremenu od njega su se oprostili mnogi prijatelji, komšije, ali i vršnjaci iz škole.

Jedan od njih je napisao:

"Hvala ti za svaki put kad si častio. Hvala ti za svaku sprdnju na časovima. Dobacivanje na časovima, igranje soccer champs-a, brawl starsa, zasmejavanje i sprdanje. Hvala ti za pomaganje na kontrolnima, hvala ti za sve uspomene. Sada si na boljem mestu. Hvala ti na svemu, prijatelju počivaj u miru".

Inače pojedini portali objavili su fotografije naloga sa društvenih mreža poginulog dečaka na kojima se vidi da on konzumira alkohol i koristi fantomku.

Podsetimo, dečaci su se navodno našli u blizini automobila koji je bio ostavljen sa ključem u bravi, tinejdžeri su to videli kao izazov i odlučili su da neovlašćeno i bez vozačke dozvole sednu i provozaju se.

Kasnije se ispostavilo da je za volanom bio samo dve godine mlađi dečak, dok ga je nastradali mladić snimao za Tiktok.

Inače nakon nesreće otac poginulog dečaka oglasio se i objasnio kako mu je sin nastradao.

- Moj sin je bio u društvu još dva vršnjaka i oni su uzeli pokvarena kola koja su bila ostavljena na servisu otključana i s ključem u bravi. Snimali su se telefonima i dali mom sinu da ih snimi dok su njih dvojica bila u kolima. Krenuli su u rikverc i zgazili mog Bojana. Posle toga je jedan pobegao, a drugi je ostao na mestu. Policija je brzo uhvatila begunca i bavi se slučajem. Rezultati obdukcije mog sina koja je završena  biće poslati u Zrenjanin, u Više javno tužilaštvo koje vodi istragu - rekao je Branislav Tepić

Istraga povodom ovog slučaja je u toku, a više detalja biće poznato nakon saslušanja maloletnika koji je upravljao automobilom u momentu nesreće.