29.08.2024.

11:03

Foto: Shutterstock

Hronika

Filmska jurnjava ulicama Novog Pazara! Motociklista bežao od policije kroz bašte kafića, ali je ipak uhapšen

Tinejdžer koji nema vozačku dozvolu vozeći neregistrovani motor napravio je pravi dar-mar u centru Novog Pazara bežeći od patrole policije koja je pokušala da ga zaustavi.

Motociklista je projurio ulicama Stevana Nemanje i onda u punoj brzini uleteo na Žitni trg, vozeći i između stolova u baštama kafića i izbegavajući prolaznike na šetalištu.

Jedan od svedoka jurnjave ispričao je za lokalne medije da se sve munjevito odigralo i da je bilo nestvarno. 

- Sve se desilo tako brzo, samo sam video kako motor prolazi tik pored našeg stola. Nismo ni stigli da reagujemo, a već je bio na drugoj strani trga. Prizor je bio... Pa bilo je neverovatno, kao da smo u filmu - kazao je svedok jurnjave u centru Novog Pazara. 

Tokom dramatičnog bekstva tinejdžer je u jednom trenutku ostavio motor i nastavio da beži pešice, ali i pored toga ubrzo je uhapšen na uglu ulica 28. novembra i Rifata Burdževića. 

Policija je ubrzo utvrdila da je on vozio neregistrovan motor, bez tablica, da nema položeno i da kod sebe nije imao ni jedan jedini dokument.

Kako saznaju lokalni mediji motor je privremeno oduzet, a protiv mladića su podnesene prijave iz oblasti Zakona o sigurnosti saobraćaja.