29.08.2024.

12:13

Foto: Informer

Hronika

Ovo je lepa Vesna koju je ubio bivši partner! Biće sahranjena pored oca (FOTO)

U međuvremenu članovi porodice oblepili su selo umrlicama ubijene žene obaveštavajući rodbinu i prijatelje kad i gde je sahrana.

Informer

Jedan od Vesninih poznanika rekao je za Informera da je njena želja pre smrti bila da je sahrane u porodičnu grobnicu, pored oca.

Podsetimo, Dragan J. iz Jagodine, rodom iz Bujanovca, pištoljem je ubio Vesnu Keber (62) u kući njene majke u selu Gornji Vrtogoš kod Vranja, a zatim je i sebi presudio hicem u glavu.

Vesna i Dragan su se navodno davno zabavljali, ali on je celog života bio patološki zaljubljen u nju i uoči zločina ju je, prema nezvaničnim saznanjima, nagovarao da ponovo započnu vezu.

Vesna ga je odbila, a pomahnitali Dragan je uzeo život i njoj i sebi.

Informer

Komšije su nakon zločina rekle da Vesnu poznaju odmalena, s obzirom na to da je u odrasla u tom selu.
- Vesna je bila divna i lepa žena, penzionerka. Odrasla je u našem selu sa majkom i ocem, koji je bio vojno lice. Kada je umro, ostavio je Vesni kuću u Beogradu, pa je ona više tamo živela, a ovde, u Gornji Vrtogoš, dolazila je za slavu ili tako neke praznike i proslave. Dragana znam samo iz viđenja, znam da je rodom iz Bujanovca. Dolazio je kod nas u selo kad bi došla i Vesna, ali niko nije ni slutio da će se to tako zvršiti - rekla je komšinica Vesnine majke.