29.08.2024.

12:26

Foto: Shutterstock/EPA/Društvene mreže

Hronika

Šok na suđenju Davidu Kneževiću! U tim odbrane pozvao najpoznatijeg repera na svetu!

David Knežević (36), koji je zatvoren u Majamiju pod sumnjom da je umešan u nestanak i smrt Ane Knežević sa kojom se razvodio, pojačao je svoj tim odbrane. Beograđanin je u borbi za slobodu, uz nove advokate, angažovao i najpoznatijeg i najbogatijeg svetskog repera Paf Dedija, koji je i sam bio pod optužbama za zlostavljanja žena.

- Uz tim adovakata, u borbu za slobodu je uključujučio i repera Paf Dedija koji je osporio neke nedoslednosti naznačene u policijskim izveštajima i onoga što je do sada pronađeno - navode mediji.

Reper na prvom mestu zamera policiji što nema krvi u madridskom stanu i snimcima sa kamera koji su, navodno, "ovekovečili" Kneževića sa koferom u kojem je, po tužilaštvu, bilo telo omalene Kolumbijke.

Paf Dedi (Šon Kombs) je od početka godine neprestano bio u medijima zbog optužbi za razna zlostavljanja i seksualno nasilje. Prijavu je podnelo nekoliko devojaka, ali su sve tužbe povučene u maju. Najbogatiji reper je optuživan i da njegova zlodela podsećaju na slučaj Džeferija Epstajna, osuđenog predatora, koji je umro u zatvoru u Njujorku 2021. godine.

Informer

Podela imovine problem u brakorazvodnoj parnici

Ana se zvanično vodi kao nestala od 2. februara. Poslednji put je viđena u stanu u Madridu gde se preselila zbog brakorazvodne parnice koje je vodila sa Davidom. U pitanju je bila njihova zajednička imovina u Majamiju i IT firma, a procenjuje se da sve vredi oko 15 miliona dolara.

Za telom donedavne srpske snajke tragaju operativci FBI, španska policija, a donedavno su je u okolini VIćence tražili i Italijan. Knežević je uhapšen u Majamiju, po povratku iz Srbije, a sumnjiči se i da je u iznajmljenom automobilu "pežo" došao u Madrid iz Beograda, kupio "pribor" za ubistvo u na kraju usmrtio Kolumbijku. Navodno, njeno telo je spakovao u kofer i bacio na povratku za srpsku prestonicu.

Advokat Anine porodice: Na sve načine pokušava da izađe na slobodu 

Adam Ingler, advokat Anine majke i brata Huana Felipea, potvrdio je da Knežević ipak ostaje u zatvoru u Majamiju, iako je pojačao odbrambeni tim.

- Na sve načine pokušava da se oslobodi. Američki sudija uskoro će doneti odluku o njegovom trećem zahtevu za puštanje na slobodu - podvukao je zastupnik porodice nestale Kolumbijke.