29.08.2024.

12:34

Foto: Informer/društvene mreže

Hronika

Ubio oca, babu i dedu: Trostrukom ubici iz Knjaževca preti doživotna robija

Kako je informer ranije izveštavao, Milojević je 6.juna iz lovačke puške ubio svog oca Predraga(60), babu Sarajevku(83) i dedu Predraga(81) šestog juna.

Oca je ubio u hodniku, a babu i dedu u dnevnoj sobi gde su gledali televizor. Međutim, ne zna se kojim redosledom je to učinio jer svedoka nema, a Aleksa je izjavio kako se uopšte ne seća da je pucao u njih.

Informer

 

- Tužilaštvo očekuje da ovaj mladić koji je izvršio trostruko ubistvo, ostatak života provede u zatvoru. Naime, optužnica glasi ''teško ubistvo''. Za ovo krivično delo predviđena je zakonska kazna do doživotne robiije - reka je izvor Informera iz Tužilaštva.

Informer

- Mi smo  dostavili sve dokazne materijale, a dokazi su neosporni. Najpre, on je priznao ubistva. Sam se predao policiji i odmah kazao da ih je ubio. Zatim, tu su i materijalni dokazi, ali i veštačenja psihijatra da je mladić bio uračunjiv u momentu zločina bez obzira što je on ispričao da se uopšte ne seća samih ubistava, da ima prekid filma. Kada je saslušavan, on je rekao da pamti kako uzima pušku iz podruma, a naredno sećanje je kako ih vidi krvave na podu i mrtve - objasnio je naš sagovornik.

Milojević će se do suđenja nalaziti u pritvoru u Okružnom zatvoru Zaječar.