29.08.2024.

13:42

Foto: Društvene mreže

Hronika

Ovo je mladić kog je ubio otac! Pijan zario sinu nož u stomak pa presudio i sebi!

Prema prvim saznanjima, Dejan se najpre posvađao u kući sa svojim ocem koji ga je potom izbo nožem pa je ranjeni mladić pobegao da se spasi.

- Sakrio se kod perioice od nasilnog oca. Uvukao se u neki zabačen prolaz, tako da ga prolaznici nisu mogli videti. Kako rođaci nisu znali gde je, prijavili su policiji nestanak. Svi zajedno su dan i po tragali za Dejanom, a onda je 27. avgusta popodne pronađeno njegovo telo - kaže izvor Kurira.

Otac i sin su se navodno kobnog dana posvađali zbog toga što mladić nije želeo da razgovara sa ocem, koji je i ranije bio nasilan:

- Tokom svađe, otac je zgrabio nož i zario ga sinu u stomak. Tako ranjen, Dejan je otrčao iz kuće da se spase od nasilnika. Poslednjim atomima snage je bežao niz ulicu i kad je stigao do jedne perionice u gradu, verovatno više nije imao snage, tu se sakrio i iskrvario, policija ga je pronašla u lokvi krvi. Nažalost, iskrvario je nasmrt. Nesrećni momak je i ranije imao problema sa ocem, koji je bio alkoholičar. I tog dana, kada je izbila svađa, bio je pijan. Verovatno je i to uticalo da uzme nož i nasrne na sina.

Dejanov nestanak policiji je prijavila njegova majka, u strahu da mu se nešto desilo. Cela porodica, pored pripadnika policije, krenula je u potragu za njim. Međutim, sve se završilo tragično. Kada je do nasilnog oca stigla vest da mu je sin preminuo od posledica ranjavanja, on se obesio.