29.08.2024.

14:48

Foto: Maša Banđur/S.D./Privatna arhiva

Hronika

Ćerke bračnog para iz Novog Pazara sahranile roditelje: Besne na oca što im je ubio majku, ali će oni ipak počivati jedno pored drugog

Ahmedin je juče ujutru iz nepoznatog razloga pucajući iz pištolja ubio suprugu Šefiku u kupatilu, a onda u hodniku porodične kuće presudio i sebi.

Za sada nije poznat motiv ove porodične tragedije, a ćerke bračnog para i pored toga što su, kako kažu komšije, bile besne na oca koji im je ubio majku odlučile da ih sahrane zajedno. 

- Porodica je bila veoma dobra, poštena i nikad se nije pričalo da oni imaju neke probleme. Nikada Ahmedin ton nije povisio na Šefiku, pa je ovo ubistvo sve zavilo u crno, a iza njih su ostale ćerke, čak njih pet. One su nakon zločina odlučile da ih ipak zajedno sahrane - kazao je komšija za medije i dodao:

Informer

- Ljute su na oca zašto je podigao ruku na njihovu majku, ali još tužnije jer nisu uspele da je zaštite. Tuguju i za ocem koji se potom ubio, ali ne opravdavaju što je ubio njihovu majku. Očajne su, ali su sele i razgovarale, pa su ipak odlučile da ih sahrane zajedno. One navodno, naslućuju koji je razlog stravičnog ubistva i samoubistva, ali ne žele o tome da pričaju čak ni sa najbližim rođacima i prijateljima.

Podsetimo uviđaj u porodičnoj kući u naselju Mur juče je trajao satima, a ćerke nisu mogle da poveruju da im je otac ubio majku, pa su u jednom trenutku tražile da im vide tela.