29.08.2024.

15:12

Foto: Informer

Hronika

BUNAR SMRTI! Nastradala braća u Lazarevcu: Jedan iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu, drugi roditelje

Kako je Informer ranije izveštavao jeziva tragedija dogodila se danas oko 13 sati, a tela nesrećne braće izvukli su vatrogasci iz bunara koji je dubok oko 10 metara. 

- Da se nešto dogodilo shvatila sam kada sam videla vatrogasce pod sirenom i hitnu pomoć. Pomislila sam prvo da se nešto upalilo. Međutim, ubrzo se selom pročulo da su Dejan i Boban nastradali u bunaru - priča jedna od meštanki Kruševice.

Prema njenim rečima celo selo je potresla ova tragedija, apogotovo zbog toga što su ostali bez udvojice izuzetnih komšoja.

- Njih dvojica su braća od tetke. Ne zna se ko je bio bolji čovek, a sa druge strane težak život imali su obojica. Dejan je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu. Deca su mu maloletna i sada kada im otac najviše treba oni su ga izgubili. Boban se nije ženio, njegova porodica je već imala jednu tragediju u kojoj mu je brat nastradao i sada on. Jadni njegovi roditelji još su živi, ali ne znam kkao će ovo podneti - priča komšinica.

Ona nije znala da nam objasni kako su tačno muškarci nastradali. 

- Celo selo, verovatno zbog ove suše, da kažem, kuburi sa vodom. Taj bunar ne znam ni čiji je niti da li je bio u upotrebi. Ne znam ni da li je u njemu bilo vode. Verujem da ćemo to saznati nešto kasnije - kaže potresena žena.