29.08.2024.

15:30

Foto: Društvene mreže

Hronika

Oglasilo se tužilaštvo o zločinu u Kruševcu: Otac ubica zario sinu nož u srce!

Telo mladića je poslato na obdukciju, čiji preliminarni rezultati ukazuju da je smrt nastupila nasilno usled uboda oštrim predmetom u predelu leve strane grudnog koša i srčanog mišića.

"Majka ubijenog mladića je 27. avgusta prijavila njegov nestanak, dok je istog dana njegova sestra po majci nezvanično prijavila njegov nestanak, raspitujući se u policiji o njihovim saznanjanima u vezi sa D. F. Operativnim radom, tužilaštvo je došlo do podataka da se mladić sastao sa svojim ocem, sa kojim nije živeo u istom domaćinstvu, 26. avgusta u kasnim večernjim satima, kao i da je došlo do verbalne rasprave i fizičkog kontakta u kojem je N. U. najverovatnije nožem naneo povredu D. F.", navodi se u saopštenju tužilaštva. 

Kako se dodaje, sledećeg dana se N. U. obesio u svojoj porodičnoj kući:

"Pretragom okoline mesta na kojem je došlo do svađe, pripadnici policije su 28. avgusta u šupi, koja se nalazi u dvorištu jedne kuće čiji su vlasnici na odmoru, pronašli telo D. F. Tužilaštvo će, zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu, u narednom periodu preduzimati mere i radnje kako bi potpuno utvrdili činjenice u vezi sa ovim događajem."