29.08.2024.

17:46

Foto: Resetka.rs

Hronika

Horor u Predejanu: Krvnički ubio motkom komšijskog terijera! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Počinilac ovog gnusnog čina tvrdi da je tako odreagovao, jer je komšijski pas prethodno napao njegovog psa i ujeo sedmogodišnju ćerkicu, za šta navodno poseduje i medicinsku dokumentaciju.

Na snimku, koji je prosledio vlasnik psa Filip Mitrović, vidi se kako M. S. ulazi u dvorište, prilazi njegovom terijeru i tuče ga motkom puni jedan minut!

Od zadobijenih povreda po glavi, pas u jednom trenutku počinje nekontrolisano da se trese i pokušava zatim da pobegne ispod automobila, ali nakon toga sledi pravi krvavi pir.

- Oterao ga je do obližnjeg šanca i tamo dokrajčio motkom. To se vidi na snimku druge kamere koji trenutno pregledava policija. Ne znam tačan razlog zbog čega je prvi komšija počinio ovakav zločin. Bili smo u jako dobrim odnosima. Njegov pas je ušao u moje dvorište, a zatim je uleteo on sa motkom u rukama i uradio to što je uradio. Odmah sam pozvao policiju - kazao je za "Rešetku" vlasnik ubijene životinje.

Kako navodi, o svemu će obavestiti i udruženja za zaštitu životinja, a protiv komšije podneti tužbu. Trenutno je na mestu stravičnog događaja policija koja obavlja uviđaj.

Upozoravamao vas da je snimak ovog zverskog čina vrlo uznemirujuće sadržine!