29.08.2024.

20:49

Foto: Društvene mreže

Hronika

Ovo je razlog zbog čega je otac ubio sina u Kruševcu! Poznato kada će Dejan biti sahranjen! (FOTO)

- Dejan je bio kolega moje rođene sestre i svi su ga obožavali jer je bio anđeo. Pre tri meseca Dejanova majka je otišla kod starijeg sina u Austriju da čuva bebu, pa ga je otac maltretirao zbog njenog odlaska. Zbog toga je Dejan pre mesec i po dana pobegao od oca i od tada lutao od prijatelja do prijatelja, a neretko je spavao na pumpi gde je radio, jer nije imao gde a nije se žalio na maltretiranje, bilo ga je sramota. Otac ga je, zatim, sa Dejanovim drugom navukao u zamku. Taj drugar je Dejanu zakazao sastanak u naselju Bivolje. Sa tim drugarom je došao i Dejanov otac, koji je tražio da mu sin da majčinu adresu. Pošto nije hteo, otac ga je izbo nožem. Bežeći od oca sakrio se iza perionice u Bivolju gde je i nađen mrtav - priča poznanik nastradalog mladića.

Informer

 

Dejan se uvukao u zabačen prolaz, tako da ga prolaznici nisu mogli videti, a kako rođaci nisu znali gde je, prijavili su policiji nestanak. Policija je zajedno sa rođacima dan i po tragala za Dejanom, a onda je 27. avgusta popodne pronađeno njegovo telo.

Izvor dodaje i da je pokojni Dejan imao problema sa ocem, s kojim nije lepo živeo.

- Dejan nije želeo da razgovara sa ocem, večito je imao problema sa njim, otac je bio alkoholičar... I tog dana kada je izbila svađa, Dejanov otac je bio pijan, verovatno je i to uticalo da uzme nož i nasrne na sina - kažu prijatelji ubijenog Dejana.

Dejanov nestanak policiji je prijavila njegova majka, u strahu da mu se nešto desilo, cela porodica, pored pripadnika policije, krenula je u potragu za mladićem, međutim, nažalost, sve se završilo tragično.

- Kada je do nasilnog oca stigla vest da je Dejan preminuo od posledica ranjavanja, on je izvršio samoubistvo. Obesio se - dodao je izvor.

Dejan će biti sahranjen u subotu u 14 časova na Novom groblju u Kruševcu. Među ožalošćenima u umrlici su navedeni Dejanova majka Naša, sestra Anita, braća Dennis, Danijel i Milan.