01.09.2024.

13:59

Foto: insajder/printskrin

Hronika

Tuga u Gornjem Milanovcu! Sahranjena prodavačica koju je smrskao lift, nesrećnoj ženi sajla uhvatila kosu!

Nesreća se dogodila oko 10 časova, kada je ženu smrskao transportni lift koji je služio za prevoz robe iz magacinskog u prodajni deo objekta. Niko nije bio u tom trenutku sa njom tako da se ne zna tačno šta se desilo. Nezvanično se saznaje da je nesrećnoj ženi lift uhvatio kosu, povukao i tako priklještio.

- Policija je juče nekoliko sati vršila uvišaj na licu mesta i tek kasnije smo saznali šta se zapravo desilo. Odmah nakon policije su stigli i vatrogasci koji su telo nesrećne žene satima oslobađali pritiska lifta - priča jedan od stanara u ulici Heroja Draževića gde se incident odigrao.

Inače, reč je o marketu koji se nalazi u neposrednoj blizini gradske bolnice u Gornjem Milanovcu, preko puta rampe u bolnički krug.

Nesrećna žena je iza sebe ostavila porodicu, muža i dvoje dece. Poznanici za nju imaju samo reči hvale. Svi su u šoku i neverici zbog ovog incidenta.

Informer

- Uvek je bila nasmejana i ljubazna s mušterijama, znala je da dobaci i neku šalu. Ma svi smo je voleli. Nezamislivo je da na random mestu pogine - rekla nam je žena koja radi u lokalu u nepodrednoj blizini dragstora.

Vest o pogibiji mlade žene uzburkala je javnost u Gornjem Milanovcu zbog čega se već dva dana vode burne prepirke na društvenim mrežama. Svi porodici izražavaju saučešće i saosećaju sa bolom porodice. Međutim, ima i onih koji su zbog kritika na račun mera bezbednosti na radu, stali u zaštitu vlasnika marketa. Tada se na društvenim mrežama oglasio i suprug Sandrine koleginice.

- Žalosno, izgubljen je jedan mladi život, ovo nije prvi put da se dešava u tim marketima. Supruga moja je pala istim tim liftom samo u drugoj radnji kod plavog mosta I zadobila teške telesne povrede, jer su popucale sajle na tim improvizovanim liftovima. Ali ih to nije zanimalo da to reše da ne dođe ponovo do ovoga što se desilo – napisao je između ostalog u svojoj objabvi Milanovčanin Dejan B.

Policija ni Tužilaštvo se na brojne zahteve novinara o ovom slučaju još uvek nisu oglasili.