01.09.2024.

22:34

Foto: Shutterstock/MARIOMONTE

Hronika

Teška nesreća u Novom Pazaru! Vozilo Hitne pomoći se sudarilo sa "audijem" -troje povređeno

Prema prvim informacijama, u trenutku nesreće u vozilu hitne pomoći nalazili su se vozač, medicinski tehničar i pacijent. Svi su zadobili teške povrede. Nezvanično se saznaje da je vozilo hitne pomoći preticalo kolonu vozila, ali je prilikom preticanja došlo do kontakta s vozilom marke Audi. Nakon kontakta, vozilo hitne pomoći je izgubilo kontrolu i udarilo u zid obližnje zgrade.

Na mestu nesreće okupili su se brojni znatiželjni prolaznici, a jedan od svedoka koji je želeo ostati anoniman izjavio je:

“Čuo sam jak udarac i odmah istrčao vani. Vidio sam vozilo hitne pomoći kako udara u zid, a medicinski tehničar je već bio van vozila, vidno povređen. Sve se dogodilo u deliću sekunde. Scena je bila strašna.”

Odmah nakon nesreće, povređeni su prebačeni u novopazarsku Opštu bolnicu, gde im se ukazuje medicinska pomoć. Na mestu nesreće intervenisale su policijske ekipe koje su obavile uviđaj i započele istragu o uzrocima ove teške nesreće.

Stanovnici naselja Selakovac su potreseni ovim događajem, a saobraćaj je bio obustavljen na nekoliko sati zbog uviđaja. Očekuje se više informacija nakon što policija završi istragu i objavi zvanične rezultate. Audi je samo malo oštećen usled kontakta sa automobilom hitne pomoći.