02.09.2024.

13:13

Foto: Foto: V.J., Društvene mreže

Hronika

Luka nađen u šipražju, prepoznali ga na osnovu jedne stvari! Novi detalji pronalaska tela nestalog mladića

Prema nezvaničnim informacijama njegovo telo primećeno je u jednom šipražju na oko 100 metara od mesta gde je prethodno imao udes automobilom kojim je upravljao.

- Telo je u jako lošem stanju pa su ga članovi porodice identifikovali na osnovu šortsa koji je imao na sebi i još nekih stvari - kaže izvor Informera iz istrage.

Informer

U međuvremenu uviđaj na mestu na kom je nađeno telo nesrećnog mladića je obavljen. Naložena je obdukcija kako bi se telo definitivno identifikovalo.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo dostavljanje izveštaja i obdukciju sa toksikologijom.

Lukina sestra se nakon pronalaska tela kratko oglasila u medijima i potvrdila da joj je brat pronađen mrtav.

Podsetimo, kako je Lukina starija sestra ispričala, Luka je bio sam u kolima i krenuo je kod drugara. Na naplatnoj rampi, kako je objasnila, pričao je sa radnicom zbog NPA, jer mu se nije dobro očitala naplata, zbog čega se vraćao.

- Posle sedam kilometara od naplatne rampe se desilo to što se desilo. Automobil je nastavio pravo, nije skrenuo, i izleteo je sa puta. Međutim, kako nam je policija rekla, sudeći po snimcima koje su videli, posle 40 sekundi se pojavila žena. Stala je kolima, ljudi iz obližnjeg restorana su izleteli odmah. Međutim, za 40 sekundi da neko nestane je prosto neverovatno - ispričala je ranije ona.