02.09.2024.

19:45

Foto: facebook

Hronika

Ubio majku petoro dece, pa satima sedeo pored njenog tela! Bojan iz Jagodine osuđen na samo 13 godina! (FOTO)

Jezivi zločin dogodio se 28. marta prošle godine u stanu okrivljenog koji je nakon svađe tukao emotivnu partnerku do smrti, a potom satima sedeo pored njenog unakaženog i krvavog tela. Manojlović se u istrazi branio ćutanjem, a na suđenju je izneo svoju odbranu gde je između ostalog rekao "da ima rupe u sećanju i da ne zna zašto je ubio."

- Manojlović je proglašen krivim za krivično delo ubistvo i prvostepenom presudom Višeg suda u Jagodini osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 13 godina. Na ovu presudu nadležno Više javno tužilaštvo u Jagodini uložilo je žalbu, pa se čeka sledeće odluka - kaže dobro obavešten izvor.

Informer

Manojlović je Andreu ubio u svom stanu

Bojan Manojlović se od hapšenja nalazi u pritvoru, koji su sud u Jagodini produžava. Manojlović se prvobitno tokom istrage branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u tom delu istrage. Međutim, okrivljeni je ipak progovorio na suđenju u Višem sudu u Jagodini.

- Imam rupe u sećanju! Ne znam zašto sam ubio Anderu, žao mi je što sam to uradio - rekao je između ostalog Manojlović dok je stajao za govornicom.

Okrivljeni i žrtva su bili u emotivnoj vezi neko vreme, iako je ona bila u braku sa drugim čovekom sa kojim ima petoro dece. Naime, kobne večeri Andrea je bila u Bojanovom stanu i negde oko tri sata iza ponoći došlo je do zločina.

- Iz za sada nepoznatog razloga njih dvoje su se sukobili. Prvo su se svađali, a onda je sukob eskalirao u fizički obračun. Bojan je prvobitno počeo sa šamaranjem, a Andrea je pokušala da se odbrani, ali bezuspešno. Bojan je bukvalno bez prestanka zverski tukao partnerku i rukama i nogama - podseća izvor i dodaje:

- Nesrećna žena padala je u nesvest od udaraca, krvarila je, ali nasilnik nije prestao sa udarcima. Unakaženog lica i vidljivih modrica po telu, pretežno u predelu stomaka nađena je sutradan, a nasilnik je satima sedeo pored nje kada je shvatio da je ubio, piše Kurir.