03.09.2024.

09:54

Foto: printskirn

Hronika

"Ostavio si pola sebe, zauvek kraj mene": Od mladića koji je juče pronađen mrtav u šipražju se potresnim rečima oprostila i bivša partnerka

Neutešna porodica i prijatelji opraštaju se od Luke, a sada se oglasila i njegova bivša partnerka i podelila fotografiju sa njihovim sinom

- Svašta smo hteli, ali ipak nismo uspeli. Ostavio si pola sebe zauvek kraj mene. Čuvaću ga kao da si tu. Hvala ti, Luka, za sve. Počivaj u miru - napisala je Lukina bivša partnerka sa kojom ima dete.

Podsetimo, Luka Vuksanović doživeo je saobraćajnu nesreću kod Mladenovca kada se automobilom zakucao u bankinu, a zatim nestao. Očevici su odmah kada su čuli jak udarac u bankinu izašli iz kuća i obližnjih objekata da pomognu, ali kada su prišli automobilu, Luka nije bio tu.

Informer

Devet dana trajala je potraga za njim, a juče je pronađen na oko 100 metara od mesta gde je ostao potpuno uništen automobil.

Telo Luke Vuksanovića pronađeno je u neprepoznatljivom stanju, a za sada nikome nije jasno kako je niko nije mogao da ga nađe devet dana, a bio je sve vreme u blizini.

Nestao za 40 sekundi

Podsetimo, kako je Lukina starija sestra ranije ispričala za "Blic", Luka je bio sam u kolima i krenuo je kod drugara. Na naplatnoj rampi, kako je objasnila, pričao je sa radnicom zbog ENP, jer mu se nije dobro očitala naplata, zbog čega se vraćao.

Posle sedam kilometara od naplatne rampe se desilo to što se desilo. Automobil je nastavio pravo, nije skrenuo, i izleteo je sa puta. Međutim, kako nam je policija rekla, sudeći po snimcima koje su videli, posle 40 sekundi se pojavila žena. Stala je kolima, ljudi iz obližnjeg restorana su izleteli odmah. Međutim, za 40 sekundi da neko nestane je prosto neverovatno - ispričala je ona.